Wat is jouw persoonlijke lobbystijl?

Welkom bij de lobbystijlentest.

Hierna volgen vijf vragen over het werk van een lobbyist. Bij iedere vraag staan vier verschillende antwoorden. Plaats deze in volgorde van toepasselijkheid (meest toepasselijk bovenaan, eindigen met het antwoord dat het minst op jou van toepassing is).

Ga af op je eerste gevoel, ook als je de vraag of de antwoorden niet meteen begrijpt. Je intuïtie zegt ook iets over je voorkeuren als lobbyist.

Als je zelf geen lobbyist bent: geen paniek! In het dagelijks leven is iedereen namelijk voortdurend aan het beïnvloeden. Of je nu op de werkvloer iets van collega’s voor elkaar wil krijgen, een toernooi op de sportclub wil organiseren of thuis wil bespreken dat je dit jaar een keer naar Italië met de wintersport wil: in ons allemaal schuilt een lobbyist. Tip: houd dit soort dagelijkse situaties voor ogen als je de test invult.

Aan het eind van de test zie je meteen wat jouw persoonlijke lobbystijl is. Na afloop ontvang je daarnaast een uitnodiging om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Succes!

Je e-mailadres hebben we nodig voor het sturen van de uitslag. Na deelname worden je persoonlijke gegevens verwijderd en we verstrekken je gegevens nooit aan derden.

E-mailadres

Naam