Stichting Lobby Lokaal

‘Lobby Lokaal ondersteunt tegenmacht’ staat in het eerste jaarverslag van Stichting Lobby Lokaal (2018). De Stichting helpt mensen met waardevolle ideeën, maar met te weinig geld, mankracht of connecties om de weg te vinden naar gemeentelijke beleidsmakers en politici. Met informatie, training, advies en hulp.

Stichting Lobby Lokaal is opgericht door Myrthe Kusse, Tino Wallaart en Mara van Waveren. Het missiegedreven bedrijf Wallaart & Kusse BV (voorheen WKPA) maakte de oprichting mogelijk door tijd en geld te doneren aan de stichting. Wallaart & Kusse is sindsdien een belangrijke financier van Stichting Lobby Lokaal. De samenwerking met de stichting is vastgelegd in deze overeenkomst.

Door Stichting Lobby Lokaal te steunen brengt Wallaart & Kusse haar eigen missie dichterbij. Wallaart & Kusse gelooft in een betere wereld door eerlijke lobby en wil het gesloten bolwerk van de lobbywereld openbreken. Eerlijke lobby betekent dat iedereen toegang moet krijgen tot de lobby, ook de ‘buitenstaanders’. Omdat dit leidt tot betere besluiten, beter beleid en een betere wereld.

Volg Lobby Lokaal op Facebook

Tips voor de burgerlobbyist

Vind je ook dat iedereen moet kunnen lobbyen op lokaal niveau? Vraag dan gratis het boekje ‘Lobby Lokaal: Tips voor de burgerlobbyist’ aan.

Lobby Lokaal Amsterdam

Wil je meer informatie over lokaal lobbyen in Amsterdam? Dan kun je het boekje ‘Lobby Lokaal Amsterdam: Handboek voor de burgerlobbyist’ aanvragen bij Stichting Lobby Lokaal.

Stichting Lobby Lokaal