Ons team

534a8615

Tino Wallaart

Tino Wallaart deed ruime ervaring op in de wereld van politiek en bestuur vanuit verschillende perspectieven. Hij leerde de landelijke politiek in al haar facetten kennen als journalist, woordvoerder en politiek assistent van twee ministers, partij-activist en later als hoofd public affairs van Natuurmonumenten.

Tino is lid van de Board of Trustees van Krijger & Partners (sinds 2022), voorzitter van Stichting Move (sinds 2021, sinds 2020 bestuurslid), bestuurslid bij World Opera Lab (sinds 2021) en lid van de Raad van Advies van de Gebiedsonderneming Duinboeren (sinds 2019). Van februari 2015 tot maart 2019 was hij directeur bij het Gieskes-Strijbis Fonds.

 wallaart@wkpa.nl

534a8728

Myrthe Kusse

Myrthe Kusse maakte met een sterke wetenschappelijke en internationale achtergrond in 2008 de overstap naar Den Haag. Bij een lobbybureau ontwikkelde ze haar analytische public affairs-vaardigheden. Met deze moderne methodes maakte Myrthe school bij Natuurmonumenten, waar ze politiek-bestuurlijke monitoring, issuemanagement en stakeholdermanagement opzette.

 kusse@wkpa.nl

j-web-2

Judith Crabbendam

Judith Crabbendam werkt sinds 2020 bij Wallaart & Kusse als adviseur. Tijdens haar studies Sociologie en Bestuurskunde specialiseerde ze zich in de thema’s participatie en democratie. Zo deed zij onderzoek naar welke factoren de politieke participatie in een land beïnvloed. In haar afstudeeronderzoek onderzocht ze nieuwe projecten van gemeenten in de schuldhulpverlening van jongeren. 

Naast haar studie was Judith actief betrokken bij de Amsterdamse studentenvakbond ASVA, waar zij nu nog een rol vervult in de Raad van Advies.

crabbendam@wkpa.nl

534a8792

Nanja van Rijsse

Nanja van Rijsse richtte in 2018 stichting Women Skate the World op, waarmee ze strijd voor gelijkwaardigheid en inclusiviteit in skateboarden én daarbuiten. Middels activisme, beleidsbeïnvloeding en community building creëert haar organisatie bewustzijn rondom zaken als inclusieve voorzieningen in openbare sportruimten, seksisme in de skatescene en de positie van LGBTQIA+ in urban sports. 

Haar ervaringen vanuit Women Skate the World en haar passie voor organising neemt zij mee naar Wallaart & Kusse, waar ze vanaf 2022 werkt als adviseur.

vanrijsse@wkpa.nl

whatsapp-image-2024-02-06-at-10.07.29

Kelly Groen

Kelly Groen werkt sinds 2024 bij Wallaart en Kusse.

Zij heeft ruim 6 jaar ervaring in de wereld van public affairs. Zo werkte zij als lobbyist bij mensenrechtenorganisatie ActionAid. Ze hield zich daar bezig met het thema duurzaam ondernemen. Ook maakte ze daar kennis met campagnes en woordvoering.

Later werkte ze als public affairs adviseur bij het duurzame bedrijvennetwerk MVO Nederland, waar ze de belangen van de koplopers van het Nederlandse bedrijfsleven vertegenwoordigde in Den Haag. Bijvoorbeeld op het gebied van circulaire economie, groene energie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

In 2022, nam ze even een pauze om 1500 km op de Pacific Crest Trail in Amerika te hiken. Daarna werkte ze een tijdje als zelfstandige, waar ze o.a. een verkiezingsdebat organiseerde, workshops en trainingen leidde en verschillende rapporten schreef.

groen@wkpa.nl

sammie

Sammie

Sammie is onze kantoorkat en woont sinds een paar jaar bij ons. Vaak is ze op avontuur in IJburg en maakt ze de buurt onveilig. Maar op kantoor zorgt ze ook voor een welkome afleiding: met haar kopjes (af en toe een speelse uithaal), manoeuvreer-kunsten tussen de laptops door of haar klimacties in kartonnen dozen. Daarnaast is ze ons logo, mascotte en de meest fotogenieke collega!

Stagiairs

Wallaart & Kusse is altijd op zoek naar goede stagiairs. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de stagemogelijkheden bij ons.

Raad van Advies

Onze Raad van Advies vindt u hier.