Blijf op de hoogte van Wallaart & Kusse

Meld je aan en ontvang onze nieuwsbrief. We sturen je maandelijks een update over lobbyen anno nu, ontwikkelingen in de wereld van public affairs – en over ons werk.


Volg ons op Twitter

In deze @2Docnl documentaire wordt onder andere Sebastiaan Vannisselroy gevolgd. Onlangs spraken we hem over de wereld van het eco-activisme en de unieke werkwijze van Extinction Rebellion.

Deze week onze #kijktip 👇

Volgens Wob-jurist Van Hoek vindt er "grootschalige obstructie” plaats van de wet die de openbaarheid van overheidsinformatie bepaalt.

Vandaag de #lobbyleestip onderstaand NRC artikel 👇https://www.nrc.nl/nieuws/2022/06/15/bij-ministeries-en-gemeenten-heerst-een-cultuur-van-achterhouden-a4133614#/krant/2022/06/16/%23104

Vandaag is de Dag van de Inspreker! Een mooi idee van @lobbylokaal We bedanken alle mensen die het afgelopen jaar hebben ingesproken bij een vergadering. Goed dat zij hun vragen, wensen en suggesties aan de raad hebben meegegeven.

@Zeewolde #gemeenteraad #politiek

In sommige gebieden moet de stikstofuitstoot met 70 tot 80% omlaag. Vereist dit een landelijke aanpak of moet het provinciaal worden afgehandeld?