Beste deelnemer,

Binnenkort ga je aan de slag met de masterclass 'Public Affairs plan opstellen'. Ter voorbereiding van deze training zijn we benieuwd naar jouw eigen lobbystijl. Daarvoor is deze test.

Hierna volgen vijf vragen over het werk van een belangenbehartiger. Bij iedere vraag staan vier verschillende antwoorden. Plaats deze  - door aanklikken en slepen -  in volgorde van toepasselijkheid. Meest toepasselijk bovenaan, en eindigen met het antwoord dat het minst op jou van toepassing is.

Ga af op je eerste gevoel, ook als je de vraag of de antwoorden niet meteen begrijpt. Jouw intuïtie zegt ook iets over je voorkeuren als belangenbehartiger.

Als je zelf geen ervaring hebt met campagnes of belangenbehartiging: geen paniek! In het dagelijks leven is iedereen namelijk voortdurend aan het beïnvloeden. Of je nu op de werkvloer iets van collega’s voor elkaar wil krijgen, een toernooi op de sportclub wil organiseren of thuis wil bespreken dat je dit jaar een keer naar Italië met de wintersport wil: in ons allemaal schuilt een belangenbehartiger. Tip: houd dit soort dagelijkse situaties voor ogen als je de test invult.

Aan het eind van de test zie je meteen wat jouw persoonlijke lobbystijl is.

Succes!

Je naam hebben we nodig voor de sessie. Je e-mail is nodig om de uitslag te kunnen mailen. Na de sessie zullen we al je persoonlijke gegevens verwijderen.

E-mailadres

Naam