De verkiezingen waren de stip op de horizon voor veel lobbyacties het afgelopen jaar. Maar wat doe je als de stemmen zijn geteld? Rustig wachten tot de Kamer langzaam zijn draai heeft gevonden, de formatie voorbij is en een nieuw kabinet is geïnstalleerd? Zeker niet! Kom op de maandag na de verkiezingen – 22 maart – naar de training van WKPA om snel aan de slag te gaan na de verkiezingen.

Ook na 17 maart zijn er tal van mogelijkheden voor belangenbehartigers. Tijdens de training leer je hoe het proces na de verkiezingen eruit ziet in de Kamer en bij formatie van het nieuwe kabinet. Ook krijg je handvatten en concrete tips voor lobby-acties richting ambtenaren en politici in deze periode. We staan stil bij de totstandkoming van het Regeerakkoord, de voorbereidingen op de nota’s van bewindspersonen en hoe je contact kan leggen met nieuwe Kamerleden.

Na de training ben je goed voorbereid op de formatieperiode: je weet welke kansen je kan aangrijpen, zodat je kan bepalen wat de lobby-inzet wordt voor jouw organisatie de komende tijd. De training is zeer interactief en er is veel ruimte om je eigen ervaringen en uitdagingen te bespreken.

Datum: Maandag 22 maart
Tijd: 10.00 – 12.00
Prijs: 100 euro

Interesse? Neem dan contact op met Marije Brinkhorst via brinkhorst@wkpa.nl of 06-57573324.

Het is ook mogelijk om de online training te organiseren voor uw team of afdeling. Ook daarvoor kunt u contact opnemen met Marije Brinkhorst.

Groninger gasdebat | Wallaart & Kusse Public Affairs