Wallaart & Kusse is een public affairs-kantoor gevestigd in Amsterdam. We adviseren organisaties bij het ontwikkelen van een winnende public affairs-strategie. We zijn gespecialiseerd in de public affairs van het moderne informatietijdperk, de dynamiek van politiek en bestuur verandert immers sterk en snel.

Hoe ziet een stage bij WKPA eruit?
Bij WKPA werken we op dit moment deels vanuit huis en deels op ons gezellige kantoor. We hebben onze manier van werken – inmiddels- ook online helemaal geïntegreerd. Zo zorgen we voor veel contactmomenten en begeleiding, zodat je alles uit een stage kan halen.

Naar wie zijn wij op zoek?
– Iemand met interesse voor politiek, media en samenleving;
– Je vindt het leuk om te schrijven;
– Minimaal 3 dagen per week beschikbaar. Voor minimaal drie maanden.

Wat bieden wij?
– Een dynamische werkomgeving, sleur komt niet in ons woordenboek voor;
– Professionele begeleiding in het vakgebied van public affairs;
– Een gezellige en informele sfeer;
– Stagevergoeding (fulltime: 500 euro bruto per maand).

Wat ga je doen?
Je gaat onder andere aan de slag met het monitoren van het politieke, bestuurlijke en maatschappelijke speelveld en je zal ons ondersteunen op verschillende adviesvraagstukken. Het is mogelijk om de stage te combineren met een (scriptie)onderzoek. De precieze stagewerkzaamheden stemmen we gezamenlijk af.  Aan het eind van de stage heb je een goed beeld van het werk van een public affairs adviseur.

Interesse?
Stuur dan je CV en een kort verhaal over waar jij voor zou willen lobbyen naar info@wkpa.nl.

We zijn benieuwd wat er volgens jou moet veranderen in Nederland en hoe lobby zou kunnen bijdragen aan die verandering. Doe dit vooral in een vorm die bij jou past, denk aan een kort betoog (max. 1 A4) of een filmpje (max. 3 minuten).

Kijk voor meer informatie op onze website of bel/mail Judith Crabbendam (06-24700890 – crabbendam@wkpa.nl).