Op dit moment hebben wij geen vacature open staan voor stagiairs. Heb je interesse in een stage vanaf april, stuur dan vooral een mail. 

Wallaart & Kusse timmert al bijna zeven jaar aan de weg als een missiegedreven adviesbureau. People, planet, power. Dat zou de ondertitel kunnen zijn van ons kantoor. Wij geloven in een betere wereld door eerlijke lobby. En dat werkt: tal van bedrijven en maatschappelijke organisaties boekten op ons advies succes in de beleidsarena. Door niet hun eigenbelang, maar het algemeen belang voorop te stellen. Daarnaast gaven wij invulling aan onze maatschappelijke betrokkenheid door de oprichting van een doorlopende steun aan Stichting Lobby Lokaal, gericht op het openbreken van de lobby voor plaatselijk initiatief.

Stage bij Wallaart & Kusse
Ons overzichtelijke, hechte team opereert vanuit een zakelijk én huiselijk kantoor in de Amsterdamse wijk IJburg – tussen de mooie en groeiende foto collectie van ons bedrijf. Maar bij Wallaart & Kusse is het van huis uit werken de afgelopen tijd ook staande praktijk geworden.

Geen dag is hier hetzelfde. Je leert veel over lobbyen, organizing, campagnes en mediastrategieën. Je brengt het maatschappelijk debat en de laatste politieke ontwikkelingen in kaart voor opdrachtgevers. Je ondersteunt bij de voorbereiding en begeleiding van trainingen en sessies met maatschappelijke organisaties. En je helpt onze zichtbaarheid vergroten door het maken van posts voor de (sociale) media. Het is mogelijk om de stage te combineren met een (scriptie)onderzoek. De precieze stagewerkzaamheden stemmen we gezamenlijk af.  Aan het eind van de stage heb je een goed beeld van het werk van een public affairs adviseur.

Naar wie zijn we op zoek?

  • Iemand met interesse voor politiek, media en samenleving;
  • Je vindt het leuk om te schrijven;
  • Minimaal 3 dagen per week beschikbaar. Voor minimaal drie maanden.
  • Startdatum in overleg (bijvoorbeeld vanaf de laatste week van augustus/ eerste week september)

Wat bieden wij?

  • Een dynamische werkomgeving, sleur komt niet in ons woordenboek voor;
  • Professionele begeleiding in het vakgebied van public affairs;
  • Een gezellige en informele sfeer;
  • Stagevergoeding (fulltime – vier dagen: 400 euro bruto per maand).

Interesse?
Stuur dan je CV en een kort verhaal over waar jij voor zou willen lobbyen naar crabbendam@wkpa.nl.

We zijn benieuwd wat er volgens jou moet veranderen in Nederland en hoe lobby zou kunnen bijdragen aan die verandering. Doe dit vooral in een vorm die bij jou past, denk aan een kort betoog (max. 1 A4) of een filmpje (max. 3 minuten).

Kijk voor meer informatie op onze website of bel/mail Judith Crabbendam (06-24700890 – crabbendam@wkpa.nl).