WKPA is een public affairs-kantoor gevestigd in Amsterdam. We adviseren organisaties bij het ontwikkelen van een winnende public affairs-strategie. We zijn gespecialiseerd in de public affairs van het moderne informatietijdperk, de dynamiek van politiek en bestuur verandert immers sterk en snel.

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons team komt versterken per 1 september 2019!

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Iemand met interesse voor politiek, media en samenleving;
  • Je vindt het leuk om te schrijven;
  • Minimaal 3 dagen per week beschikbaar. Voor minimaal drie maanden.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische werkomgeving, sleur komt niet in ons woordenboek voor;
  • Professionele begeleiding in het vakgebied van public affairs;
  • Een gezellige en informele sfeer;
  • Stagevergoeding (fulltime: 500 euro bruto per maand).

Wat ga je doen?

Je gaat onder andere bezig het organiseren van evenementen, monitoren van het politieke, bestuurlijke en maatschappelijke speelveld en het doen van onderzoek. De precieze stagewerkzaamheden stemmen we gezamenlijk af. Aan het eind van de stage heb je een goed beeld van het werk van een public affairs adviseur.

Interesse?

Stuur je CV en een filmpje of korte essay uiterlijk 12 juni naar info@wkpa.nl. Kijk voor meer informatie op onze website of bel Eefje (0648962514).

Laat in dit filmpje (max. 3 minuten) of in de korte essay (max. 1 A4) het volgende naar voren komen:

Waarover verbaas jij je in Nederland? Wat zou er volgens jou moeten veranderen en hoe zou je dat kunnen beïnvloeden? Kortom: waarvoor zou je willen lobbyen? In het filmpje of in het korte essay kan je ook kort benoemen waarom je geïnteresseerd bent in de stage bij Stichting Lobby Lokaal of WKPA. Houd voor de zekerheid alvast woensdagmiddag 19 juni vrij voor de sollicitatie middag.