Online training: Lobbyen richting de TK-verkiezingen 2021 
Succesvol overbrengen van een lobbyboodschap in tijden van corona

 

Na een succesvolle eerste editie organiseert WKPA opnieuw een online training over belangenbehartiging richting de verkiezingen!

Over minder dan een jaar zijn de Tweede Kamerverkiezingen. De coronacrisis heeft uiteraard enorm veel invloed op de verkiezingen. Dat merken de programmacommissies, die al hun plannen opnieuw tegen het licht moeten houden, maar waarschijnlijk merkt u het als lobbyist ook. Was u al begonnen met een lobbystrategie, maar heeft u geen idee of en hoe deze nog kansrijk is in de post-coronatijd? Of moet u nog beginnen met het maken van een plan? In deze training helpen we u op weg.

Tijdens de training spelen we in op de belangrijke beïnvloedingsmomenten en belangrijke rapporten, organisaties en mensen. Bijvoorbeeld de Brede Maatschappelijke Heroverwegingen, de programmacommissies en de studiegroep begrotingsruimte. Aan het einde van de training weet u waar u op moet letten bij het opstellen of herzien van uw lobbystrategie richting de Tweede Kamerverkiezingen.

Datum: Donderdag 4 juni
Tijd: 10.00 – 12.00
Prijs: 100 euro

Interesse? Neem dan contact op met Marije Brinkhorst via brinkhorst@wkpa.nl of 06-57573324. Het is ook mogelijk om de training – online – ‘in house’ te organiseren voor uw team of afdeling.