Kom naar de Provinciale Praatjes op 30 augustus in Den Haag!

Op donderdag 30 augustus organiseren VPPA en WKPA samen een bijeenkomst met een vooruitblik op wat een spannend politiek jaar belooft te worden: Rutte III staat voor haar eerste volledige parlementaire jaar en de verkiezingen van Provinciale Staten op 20 maart 2019 zullen hier bepalend in zijn. Immers, de nieuwe PS-leden kiezen onze Senatoren!

Tijdens de Provinciale Praatjes staan we met regionale hoofdrolspelers zoals Statenleden, (Oud)-Gedeputeerden/CdK’s en lobbyisten stil bij de wondere wereld van de twaalf Nederlandse Provincies. Hoe kunnen belangenbehartigers slim invloed uitoefenen, wat maakt Provincies zo uniek ten opzichte van gemeenten of het Rijk, en welke inspirerende verhalen liggen hieraan ten grondslag?

Kom dus naar de Provinciale Praatjes om het glas te heffen op een nieuw politiek jaar, bij te praten na een mooie zomer en vooral om vooruit te blikken op wat spannende verkiezingen gaan worden!

VPPA en WKPA nodigen geïnteresseerden van harte uit zich aan te melden voor deze bijeenkomst. Wij vragen hiervoor een beperkte bijdrage van €25 euro per persoon.

Binnenkort volgt de officiële uitnodiging. Mogen wij je alvast op de lijst zetten? Stuur dan een mailtje naar pieter@vppa.nl of vaneenennaam@wkpa.nl

Met vriendelijke groet,

VPPA en WKPA

#PSiloveyou