WKPA is een public affairs-kantoor gevestigd in Amsterdam. We adviseren organisaties bij het ontwikkelen van een winnende public affairs-strategie. We zijn gespecialiseerd in de public affairs van het moderne informatietijdperk, de dynamiek van politiek en bestuur verandert immers sterk en snel.

Hoe ziet een stage in coronatijd eruit?
Bij WKPA werken we op dit moment deels vanuit huis en deels op kantoor. We hebben onze manier van werken – inmiddels- ook online helemaal geïntegreerd. Zo zorgen we voor veel contactmomenten en begeleiding online, zodat je ook ten tijde van corona alles uit een stage kan halen. Na de zomer, als het hopelijk weer veilig kan, gaan we graag weer aan de slag in ons gezellige kantoor! 

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons team komt versterken per half augustus/begin september 2021!

Naar wie zijn wij op zoek?
– Iemand met interesse voor politiek, media en samenleving;
– Je vindt het leuk om te schrijven;
– Minimaal 3 dagen per week beschikbaar. Voor minimaal drie maanden.

Wat bieden wij?
– Een dynamische werkomgeving, sleur komt niet in ons woordenboek voor;
– Professionele begeleiding in het vakgebied van public affairs;
– Een gezellige en informele sfeer;
– Stagevergoeding (fulltime: 500 euro bruto per maand).

Wat ga je doen?
Je gaat onder andere bezig met het organiseren van evenementen, monitoren van het politieke, bestuurlijke en maatschappelijke speelveld en het doen van onderzoek. Het is mogelijk om de stage te combineren met een scriptieonderzoek. De precieze stagewerkzaamheden stemmen we gezamenlijk af.  Aan het eind van de stage heb je een goed beeld van het werk van een public affairs adviseur.

Interesse?
Stuur dan direct (of uiterlijk 30 juli) je CV en een kort verhaal over waar jij voor zou willen lobbyen naar info@wkpa.nl.

We zijn benieuwd wat er volgens jou moet veranderen in Nederland en hoe lobby zou kunnen bijdragen aan die verandering. Doe dit vooral in een vorm die bij jou past, denk aan een kort betoog (max. 1 A4) of een filmpje (max. 3 minuten).

De sollicitatiegesprekken vinden online plaatsKijk voor meer informatie op onze website of bel/mail Judith Crabbendam (06-24700890 – crabbendam@wkpa.nl).